Rabu, 24 Februari 2010

DAH LAMA GILA TAK UPDATE BLOG

Sejak kebelakangan ni tak sempat langsung aa nak update blog....busy jaga anak...keje...jaga anak..keje...jaga laki....jaga umah....ahahhahaha...cafeworld pun dah lama kita tak update...uwaaaa

Wahhhhh bila tengok entry kawan2 blog...ramai yg sedang memulakan pre detox....sungguh bagus n menakjupkan......

Aku mmg akui detox lebih sukar dari tak makan nasi 1 tahun...eheheheh

Aku nak join jugak kontest detox tu..tapi tak layak sbb syarat yg dikenakan adalah kepada org yg 70kg ke atas....

Ni nak cerita pasal 99htn...masa 99htn berat aku turun 1kg je sepanjang 3 bulan tak makan nasi....tapi bila abis je 99htn dan aku telah makan nasi semula......yang menakjubkan adalah berat aku semakin menurun n aku dah nak capai targrt berat aku iaitu 55kg....lagi 2 kg je lagi nak 55kg....

masa semakin mencemburui aku nak bebel dalam blog ni...so aku benti takat ni jelah coz anak aku dah bagun nak mintak susu....

SELINGAN MATA

me n my lovely farris

4 ulasan: