Isnin, 11 Mac 2013

KAU YG TERINDAH...

Lama rasanya x meninggalkan blog ni....hari ni xtahu nape...hati rasa sayu....my bestie marah2 aku...perli2 aku fb....aku tahu la aku ni bukan sahabat terbaik untuknya....tapi tolonggg laaaa...jgn aa nak perli2 sampai masuk dalam fb pulakkk....kalau x suka..xpuas hati..cakap biar terang2 depan aku....nasihat pun biar terang2 depan mata aku....aku bole accept semua tu.....bila dok asik perli dlm fb...mak panassss.....

Tapi ape pun yg berlaku....aku sayanggggg sgt2 my bestie.....dia sahabat dan terbaik untuk ku.....muahhh

5 ulasan:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    BalasPadam