Rabu, 25 November 2009

HARI KE-23 99 HTN = 23.11.09 - ISNIN

NO:51
seawal 6.00pagi aku dah sampai KL dari JB...acctually aku dalam cuti lagi sampai 24hb..tapi spoil betul cuti aku kali ni sbb 24hb ada perbicaraan di mahkamah seremban.....aku pulak tu penyiasatnya....tak berani x datang court case lagi....2 minggu lepas aku dah kena WARAN TANGKAP...puas aku merayu domba pada  TUAN MAJISTRET supaya dia batalkan waran tangkap terhadap aku sbb x datang perbicaraan...nasib baik majistret baik hati pada hari tu dan aku x jadi kena waran tangkap..... x sanggup woooo kena masuk lokap sebab x hadir perbicaraan....
menu aku hari ni....

B'FAST

aku x sempat ambil B'fast ari ni SEBAB...balik dari jB jam 6.00pg...aku terus tido sampai jam 12.oo tgh hari....bagun tido minum air pas tu kuar p mid valley p jenjalan tanpa tujuan sorang (laki aku keje). kira x-cise lah tu...ehe

LUNCH
aku makan sayur campur (gambar lupa nak ambil)

DINNER
aku makan sandwich tuna dengan 2 keping roti wholemeal. (gambar xda)

1 ulasan: