Khamis, 5 November 2009

MENU HARI KE-5 99 HTN = 5.11.09 = Khamis

PESERTA NO: 51

 .

BREAKFAST
500ml air kosong
200ml cool water + 2 sudu F1 + 1 sudu F3.
Tea mix

LUNCH

Sup ikan merah ngan 4 fishball (Makan d kedai)


2x Tahu jepun, 1 sudu TEMPE, 1 ekor Sotong sambal (Makan d kedai)

minum
Air kosong


DINNER
200ml cool water + 2 sudu F1 + 1 sudu F3.
Tea mix 
 
SUPPER
Tetiba lapar pulak...aku pun apa lagi...bedal epal hijau 1 biji...

 
 

 
 

3 ulasan:

  1. Sup ikan merah & fishball tu nampak sedap dgn cili padi lak tu...harus tiru menu hehe...

    BalasPadam
  2. sedap ni sup tu..huhu...klu la dpt ratah dulu

    BalasPadam