Selasa, 22 Disember 2009

2nd day 3DDP (siri 2)

***2nd day 3DDP (siri 2)***
BANGUN TIDUR

1 gelas jus lemon suam
B'FAST

Herbalife
LUNCH

Sebiji epal hijau
X-CISE
Ari ni aku x buat x-cise ikut CD TBL....ari ni aku ada latihan "WAR DANCE"  bermula dari jam 4-5ptg,
b4 memulakan latihan...seawal jam 2.00ptg aku dah bersiap2 nak buat x-cise lebih awal...aku g gym kat tempat keje aku dan x-cise kat situ...x-cise yang aku buat ari ni adalah :

45minit lari tanpa henti atas treadmill

Lepas lari d treadmill....sku buat stretcing dan sambung pulak x-cise menggunakan crossTRAINER 20minit......tepat jam 4 ptg p latihan WAR DANCE.
 
Ni muka tgh puas hati sbb peluh kuar mcm air ujan...ehe

DINNER

Tom Yam Putih sayur sahaja....aku mmg request org kedai tu jgn letak minyak langsung tapi nak PEDAS GILA....ehe (dinner aku makan kat kedai ngan member aku) balik umah still kena masak utk laki aku....

MINUM
2L HL tea mix
1L air kosong
(alhamdulillah aku dapat minum 3L ari ni)


5 ulasan:

  1. kalau mcm ni punya disiplin mmg confirm cun badan nati yang oii... tapi besh la ofis dkt ngan gym.. jeles tgk peluh mencurah2 tuh..

    BalasPadam
  2. KASEH: displin time detox je kaseh...tapi kalau time x detox tu kekadang langgar jugak displin (cuma tak makan nasi lagi je) ehe

    BalasPadam
  3. bai...cemana ko punya diet??baper kg turun takat nie??

    BalasPadam
  4. salam akak kat mane akak pi gym nie..??sy bukan peserta 99HTN tp selalu follow blog tgk perkembangan...nak cr women gym susah la kat KL..ble bg taw kat mane tak??

    BalasPadam