Isnin, 21 Disember 2009

1st day 3DDP (siri 2)

Hari ni hari pertama aku berdetok 3 hari dalam siri 2..cheee wahhhh DETOX pun ada berSIRI tuuuuuu...ehe. ari ni aku mulakan detox mcm siri yg pertama tapi detox kali ini aku ambil HERBALIFE PRODUCT....kalau aku tak ambik HERBALIFE ni.....maka HERBALIFE aku akan jadi TUKUN dalam kabinet dan tak tahu bila aku nak makan....masa nak beli beriya2 sgt sampai x sabar2...bila dah beli jadi malas pulak nak bancuh...ehe...itu lah dia aku...selalunya hangat2 tahi ayam....nasib baik sesi diet tak hangat2 taik ayam...ehe... so menu detox aku ubtuk ahri ini 
 adalahseperti dibawah....
BANGUN TIDUR


Segelas jus lemon suam tanpa gula 


B'FAST
HERBALIFE
(1 scoop F3 dan 2 Scoop F1)

LUNNCH

Ikan kembung +sayur2 kukus. 

DINNER
HERBALIFE
(1 scoop F3 dan 2 Scoop F1)

Minuman

 Herbalife tea mix 2 litter
Air kosong 1 litter


X-CISE
8.00pm 
Aku x cise kat umah aje ari ni....w/out follow CD TBL CARDIO MAX (BELI DARI ZELIA).
Berpeluh gila n puas hati....serupa mcm w/out kay gym rasanya....lepas abis 30min layan CD TBL...aku layan POco2 kagel pulak lagi 30min....muka aku dah macam udang kena bakar......mmg best  aaa....puas hati sbb peluh mac air dia punya keluar...ehe....



Inilah dia x-cise aku hari ni.....30 minit TBL cardio max dan 30min poco2...

Ini rupa lepas x-cise...peluh sakan...
Pada kawan2 blog sekelian....kalau korang tak sempat / x da masa  nak w/out kat luar atau ke gym///korang follow je CD ni.....malam2 pun x pe buat x-cise dalam umah....kalau anak2 n hubby nak ikut sama lagi lah bagus...lagi rasa enjoy.... pad aku CD ni mmg cukup PUAS HATI....aku gerenti kalau korang ikut CD ni sampai 6 bulan...pasti berat turun byk gila...aku yg dah biasa x-cise pun peluh sakan walaupun baru ikut level 1...ehe

6 ulasan:

  1. bai..aku dh cuba minggu lepas..tp ms tu aku buat yg poco (bkn kegel) 15 min pun aku dh semput...camne le pompuan yg ngajo poco2 tu ble tahan beb...tp aku akn buat le xcise ni klu ari ujan n xdpt xcise kt lua...

    BalasPadam
  2. g: cd tu aku beli dai 1 member blog (penganjur 99htn)ni blog dia :http://loseweight-chaiyok.blogspot.com.ko tanya member ni..aku beli melalui pos dari dia. nama dia zelia.

    lin kamdani: poco2 tu pada aku slow sikit lin...tapi kalau ko try TBL mmg power gila...
    ppuan yang ngajar poco2 tu mmg fit lin sbbb tu dia menari 3 jam pun ok je..ehe.
    cuba ko try ikut TBL cd tu dari minggu pertama sampai minggu ke-6...aku gerenti ko mmg akan fit dan solid....aku dah nak try ikut cd tbl ti setiap hari.....jom aa

    BalasPadam
  3. cd ni mmg boleh buat kte berpeluh....tak gi gym pun xpe..cayalah kak...dasyat tu..x sabar nk tgk result akak lg...salam sukses

    BalasPadam