Isnin, 28 Disember 2009

update MENU HARI YANG KE 58 99HTN = 28.12.09

B'FAST

1 gelas air lemon suam

Sebiji epal hijau


LUNCH
Hari ni kengkononnya nak buat DETOX...TAPI X JADI DETOX...sbb tekak ni terasa nak makan prosperity burger lah pulak....aku g mind valley kengkonon nak tuju terus ke mcD...tapi setelah 2,3 kali pikir bahawasanya prosperity burger itu sungguh tinggi kalorinya...aku pun ubah fikiran dan p kennny rogers....

Inilah dia Lunch...ayam panggang KENNY ROGERS bersama spegatti bolongnese


MINUM PETANG
Oleh kerana aku dah bedal kenny rogers tadi...balik umah je dalam jam 5ptg....kebetulan semalam ada beli nenas....apa lagi...potong2 nenas dan makan nenas + minum air kosong.

Inilah dia NENAS POTONG yang masuk kedalam perut aku petang tadi...


DINNER
Masa aku g mid valley tadi..laki aku telefon suruh beli ikan siakap kat ca4...so aku pun beli...bila sampai umah...dia suruh masak 3 rasa.....

Inilah dia IKAN SIAKAP TIGA RASA versi aku....siakap 3 rasa versi campak2....sedap kata laki aku...sampai kepala2 ikan ni pun dia NGAP sekali...oleh kerana ari ni aku dah makan banyak....aku ambik sikit je ikan siakap ni untuk rasa....x leh makan byk2...minyak banyak tuuuu...ehe

MINUM : 2L air kosong




5 ulasan: